Den här utbildningen ger dig ett PADI dykcertifikat som du sedan kan använda vid dykning över hela världen. Här lär du dig grunderna för att på ett säkert sätt genomföra och planera dykning i havet. Instruktören håller en teoretisk genomgång och du ser videon Open Water Diver.

Du gör en rad olika träningssegment med dykutrustning i pool för att öva in rätt teknik. Tillsammans med din instruktör görs fyra träningsdyk i havet. Även här genomförs några olika träningssegment.

 • Alternativ 1.
  Du kan välja att under dag 1 och 2 på kursen genomföra teori och poolträning på dykcentret i Sanur. Transfer ingår från hotellet till/från dykcentret. Dag 3 blir du upphämtad på ditt hotell för vidaretransfer till Tulamben där du bor 1 natt på Scuba Seraya Resort. Transfer tillbaka till ditt hotell sker efter kursens slut.

  Pris inkl. boende 1 natt
  USD 520,00.


  Alternativ 2.
  Välj att genomföra hela kursen i Tulamben med 3 nätters boende på Scuba Seraya Resort. Du blir upphämtad på ditt hotell för vidaretransfer till Tulamben. Transfer tillbaka till ditt hotell sker efter kursens slut.

  Pris inkl. boende 3 nätter
  USD 595,00.


  I kursen ingår
  Kursmaterial, certifiering, all dykutrustning, transfers till/från hotell, dykcenter och dykplatser. Försäkring ingår liksom lunch alla kursdagar. Frukost ingår vid övernattning. Priserna är baserade på minimum två personer.

  Högsäsongstillägg
  Perioden 1:e juli - 31:e oktober tillkommer högsäsongstillägg om USD 10,00/person/natt för boende.

  Kursmaterial
  Kursmaterialet går att få på svenska.

  Kursschema
  Dag 1. Teori och poolträning.
  Dag 2. Teori och poolträning.
  Dag 3. Två utedyk i Tulamben.
  Dag 4. Två utedyk i Tulamben.

  Att ta med till kursstarten
  Badkläder och läkarintyg om du valt att göra läkarundersökning.

  Förkrav Open Water Diver
  Du måste vara 15 år fyllda. Du måste även fylla i PADI´s hälsodeklaration som intygar att du är fullt frisk. Ladda ner hälsodeklarationen nedan och svara på frågorna för att se om den behöver kompletteras med en läkarundersökning.

  Förkrav Open Water Diver Junior
  Du måste vara 10 år fyllda. Du måste även fylla i PADI´s hälsodeklaration som intygar att du är fullt frisk. Ladda ner hälsodeklarationen nedan och svara på frågorna för att se om den behöver kompletteras med en läkarundersökning. Ett Open Water Diver Junior-certifikat kan uppgraderas till ett Open Water Diver-certifikat vid fyllda 15 år.

    Hälsodeklaration


  Övrig prisinformation
  Alla priser är inklusive 21% skatt och serviceavgifter.

  Betalning med kort
  Betalar du med AMEX, Mastercard eller VISA tillkommer en extra avgift på f.n. 3% av det totala beloppet.

  Betalning med kontanter
  Det går bra att betala med US Dollar, Euros, Indonesiska Rupiah (IDR)
  Tänk på att dollarsedlar utgivna före 2005 inte accepteras som betalning någonstans i Indonesien.

 • I Tulamben bor du bekvämt på Scuba Seraya Resort, beläget direkt intill stranden och med vy över Gunung Agung, den heliga vulkanen. Alla bungalows har egen veranda, luftkonditionering och dusch med varmvatten. Här finns pool och en mysig restaurang med indonesisk, vegetarisk eller västerländsk mat.

 • På Bali kan vi ordna så att du kan göra din dykkurs helt privat. På dykcentret eller i erat semesterhus där vi genomför teori och poolträning. En perfekt lösning för er som reser i grupp eller som vill vara ensamma på kursen. Se till att ni bokar kursen i god tid. Pris efter förfrågan.