Lär dig rent praktiskt att hantera en nödsituation och utöka din dykkompetens ytterligare. Detta gör dig till en säkrare och tryggare dykare. Du lär dig därmed att ta hand om både dig själv och andra, under såväl som över ytan. Med fokus på problemidentifiering, problemavvärjning samt olycksfallshantering kommer den här kursen att lära dig både självhjälp och problemlösning.

Du lär dig detta genom praktiska övningar och simulerade dykolycksscenarier. Detta är en kurs som är både intressant och lärorik och den kommer garanterat att göra dig till en mer självsäker dykare. Kursen kommer dessutom att göra din dykpartner tryggare när han eller hon dyker i sällskap med dig.

 • Kursen genomförs i Tulamben och med 1 övernattning på Scuba Seraya Resort i Tulamben. Transfer till Tulamben sker från ditt hotell vid 7.30-tiden på morgonen. Transfer tillbaka till ditt hotell sker direkt efter kursens slut. Fler dykdagar och nätter kan bokas till utöver kursen.

  Pris inkl. boende 1 natt
  USD 435,00.


  I kursen ingår
  Kursmaterial, certifiering, all dykutrustning, transfers till/från hotell, dykcenter och dykplatser. Försäkring ingår liksom lunch alla kursdagar. Frukost ingår vid övernattning. Priserna är baserade på minimum två personer.

  Högsäsongstillägg
  Perioden 1:e juli - 31:e oktober tillkommer högsäsongstillägg om USD 10,00/person/natt för boende.

  Kursmaterial
  Kursmaterialet går att få på svenska.

  Kursschema
  Dag 1. Teori och träning i pool och öppet vatten.
  Dag 2. Teori och träning i pool och öppet vatten.

  Att ta med till kursstarten
  Badkläder och kursbevis för HLR om du inte sedan tidigare har gjort kursen inom PADI.

  Förkunskapskrav
  Du måste vara minst 12 år fyllda, inneha ett kursbevis att du genomgått första hjälpen och hjärt-lungräddning (HLR) inom en 24-månadersperiod samt vara certifierad som Underwater Navigator (adventure diver). Underwater Navigator är inkluderad i Advanced Open Water-kursen men kan också göras sepparat som en PADI Specialty Diver Course.


  Övrig prisinformation
  Alla priser är inklusive 21% skatt och serviceavgifter.

  Betalning med kort
  Betalar du med AMEX, Mastercard eller VISA tillkommer en extra avgift på f.n. 3% av det totala beloppet.

  Betalning med kontanter
  Det går bra att betala med US Dollar, Euros, Indonesiska Rupiah (IDR)
  Tänk på att dollarsedlar utgivna före 2005 inte accepteras som betalning någonstans i Indonesien.

 • I Tulamben bor du bekvämt på Scuba Seraya Resort, beläget direkt intill stranden och med vy över Gunung Agung, den heliga vulkanen. Alla bungalows har egen veranda, luftkonditionering och dusch med varmvatten. Här finns pool och en mysig restaurang med indonesisk, vegetarisk eller västerländsk mat.

 • På Bali kan vi ordna så att du kan göra din dykkurs helt privat. På dykcentret eller i erat semesterhus där vi genomför teori och poolträning. En perfekt lösning för er som reser i grupp eller som vill vara ensamma på kursen. Se till att ni bokar kursen i god tid. Pris efter förfrågan.